donderdag 21 mei 2015

De laatste paar dagen.

We lummelen wat, liggen bij het zwembad, maken een wandelingetje en hebben het gewoon naar onze zin.

We drinken een bakkie koffie.


Aan de wandel.


We komen nog een luxe auto tegen.






En hier mag je geen pistool mee naar binnen nemen!!!!!?????


De bootjes op het Meer van Ohrid, we vragen ons af hoe ze daar bij gaan komen!!!!?????


De zonsondergang vanuit het terras bij het hotel.

Theo achter de geraniums.







En met dat achter de geraniums zitten willen toch nog even proberen mee te wachten,er is nog zoveel moois te zien en dat willen we zeker gaan doen.



Even lui aan het zwembad.


En dan hebben we ook misschien een gekke gewoonte om naar een begraafplaats te gaan tijdens vakantie als het zo uitkomt,overal is het anders en we vinden het mooi om te zien hoe het in andere landen is.









Wat mooi is,vind ik, een foto ingegraveerd in de steen.Misschien is dat er al langer maar ik heb het nog nooit eerder gezien.
De graven zijn hier en daar wat verzakt,dat doet naar aan vind ik.
Wat ons wat opgevallen deze begraafplaats ligt in de zijstraatje bijna niet te zien vanaf de weg, maar er waren mensen, lopend, of op de scooter die langs kwamen stil gingen staan en een kruisje maakten, ook de jongeren, zal niet zeggen iedereen,maar veel wel.

Bij het hotel lopen ook nogal wat zwerfhonden eentje heeft pups, 5 stuks, mensen nemen worst mee van het ontbijt,om de hondjes eten te geven.
Nu gaan ze gevangen worden, het hotel wil van de honden af, wat ook te begrijpen is als je hotel gasten hebt,de diertjes gaan dan naar een shelter in Ohrid,we zagen op de heenreis al een vrouw met een lading hondenmanden, benches, dekens, dus ik denk dat het voor deze honden is.


Ze slapen in riool pijp.Het zijn 5 stuks in totaal.


Dit meisje heeft tranen met tuiten gehuild toen we weer opgehaald werden met de bus om naar het vliegveld te gaan.Ze nam elke morgen worst mee voor de honden.Sja dit zijn dan weer de mindere leuke dingen.



Dit zijn dan weer 2 andere pups die rond liepen.

Dan wordt het tijd om naar het vliegveld te gaan, de vakantie zit erop, het was zeer de moeite waard om in Macedonie geweest te zijn.


We worden dinsdag 19 mei om 12.45 uur opgehaald door de bus, en rijden richting vliegveld, dat duurt maar een half uurtje (ook fijn niet zo lang in de bus).
We checken in dat gaat lekker vlot, en leveren de koffers in, kunnen nog fijn even naar buiten, daar is een terras we bestellen een broodje, en drinken wat.




En of het broodje lekker is? Nou nee zo droog als een kweenie wat.Er zat kaas en ham op, en we kregen er mayonaise en ketchup bij, dat was wel nodig om het wat minder droog te maken hihi.


Dan wordt er omgeroepen dat we naar de paspoort controle moeten en dus 1e controle,dan volg de 2e paspoort controle dan door de scan, jahoor ook hier alles af en uit.

We zitten binnen en wachten tot we kunnen gaan boarden.


Over de baan heen en we kunnen via de trap het vliegtuig in alles gaat goed op tijd.


Net toen we het vliegtuig binnen gingen begon het te regenen.Later een flinke onweersbui in de lucht, en een beetje last van turbulentie gehad.

De heen vlucht duurde 2 uur, terugvlucht 2.30 min.
Geland op schiphol 17.45 uur, ook dit liep allemaal erg vlot.
Parkfly gebeld dat we er waren, we komen buiten net een peukie opgestoken en daar kwamen ze al aan rijden.

Om 20.45 uur stopten we de sleutel weer in onze voordeur.

Kortom een geweldige, fantastische ,mooie, fijne vakantie gehad.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten